Jde o společenské akce organizované při významné události, s velkou hostinou.
Slavnostní tabule se pořádá u stolů, které jsou sestaveny do různých tvarů.
Samozřejmě i výzdoba odráží účel hostiny, slavnostní tištěné jídelní lístky informují o podávaných pokrmech a nápojích.
Zasedací pořádek u stolu má být předem určen. Čestné místo v čele je vyhrazeno nejvýznamnějšímu hostu, naproti sedí hostitel.
Pořadí jídel a nápojů je pevně určeno, obsluhují číšníci. Klasické menu se obvykle skládá z předkrmu, polévky, dvou masitých jídel s přílohou servírovaných po sobě (host si mezi nimi nevybírá), moučníků, sýrů, ovoce a kávy. Aperitiv se podává ještě před zasednutím ke stolu.
Bankety a galavečeře připravíme v každém detailu a přání podle Vašeho zadání.
Váš Catering servis 24 tým